Események

Duális gépészmérnök ünnepélyes szerződéskötés

2016.09.16-án 11:00-kor veszi kezdetét a második szombathelyi duális gépészmérnök évfolyam ünnepélyes hallgatói munkaszerződés aláíró ceremóniája.

Pályaorientációs Show és Állásbörze

2016.09.26-29. között kerül megrendezésre a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vas Megyei Kormányhivatal szakmailag elismert és sokak által várt rendezvénysorozata: a
Vas Megyei Karrierhét Pályaorientációs Show és Állásbörze.

Gépészmérnök Roadshow nyitórendezvény

2016.09.21-én 13:00-kor veszi kezdetét a 2016-os gépészmérnök toborzó Roadshow. A Roadshow keretében a duális gépészmérnökképzésben részt vevő partnervállalatok, az egyetem képviselői, illetve a duális hallgatók látogatnak el Vas, Zala, Somogy, Veszprém megye középiskoláiba, hogy népszerűsítsék a szombathelyi műszaki képzést.

Első Nagyvállalati targoncás verseny

2016. szeptember 17-én szombaton délelőtt - hagyományteremtő szándékkal - targoncás ügyességi versenyt rendez az öt szombathelyi járműipari nagyvállalat: BPW-H, Delphi, EPCOS, iQor és az LUK Savaria. Az első megmérettetés házigazdája a BPW-Hungária Kft. 

V. Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtorna

2016. szeptember 3-án, szombaton Vasszécsenyben kerül megrendezésre a már hagyománynak számító kispályás Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtorna, ahol hat Vas megyei járműipari nagyvállalat (BPW-H, Delphi, Epcos, iQor, LuK, Opel) képviselteti magát.

GÉP-ÉSZ toborzó a Savaria Karneválon

Augusztus 25-28. között 17. alkalommal veszi kezdetét a Savaria Történelmi Karnevál. Idén 3. éve kap helyet az Iseum előtti téren a GÉP-ÉSZ toborzó, amely a szombathelyi duális gépészmérnökképzést népszerűsíti a partnervállalatok, az egyetem illetve a jelenlegi és a leendő hallgatók közreműködésével.
 

25 éves jubileum

2016.05.19.
25 éves jubileum

A BPW-Hungária Kft. 2016-ban ünnepli 25 éves jubileumát. 1991. június 12-én pótkocsi-futóművek és alkatrészeik közös gyártására alapított vegyesvállalatot a győri Rába Magyar Vagon- és Gépgyár és a német Bergische Achsenfabrik Fr. Kotz & Söhne.