Hírek

Gépészmérnök toborzó a Kutatók éjszakáján

2014.08.26.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja az öt szombathelyi nagyvállalattal – BPW-Hungária Kft., Delphi, Epcos, iQor és LUK Savaria -, valamint az Opel Szentgotthárd Kft.-vel együttműködésben a 2015-2016-os tanévtől elindítja Szombathelyen a gépészmérnökképzést.

TechTogether

Technológiai összefoglalók:

A képzésre összesen 80 hallgatót vesznek fel, közülük várhatóan 50 hallgató folytatja duális képzés keretében a tanulmányait.

A duális képzés nagy előnye, hogy a hallgatók a tanulmányok ideje alatt a szükséges gyakorlati ismereteket is el tudják sajátítani, valamint ösztöndíjat kapnak a vállalattól, amely az egyetemi és egyéb ösztöndíjakkal kiegészítve akár teljes anyagi függetlenséget biztosít a hallgatóknak.

A Kutatók Éjszakáján, 2014. szeptember 26-án 16:00-22:00 óra között a NYME SEK Forrásközpont Aulában (Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.) várják az egyetem és a nagyvállalatok képviselői az induló gépészmérnökképzés, illetve a műszaki érdekességek iránt érdeklődő fiatalokat és felnőtteket.

A Kutatók Éjszakájának részletes programja itt érhető el:
http://www.kutatokejszakaja.hu/2014/esemenynaptar/index.php?menu_id=4&hely=16

Szeretettel várjuk standunkon a továbbtanulás előtt álló fiatalokat, szüleiket és mindenkit, aki érdeklődik a szombathelyi gépészmérnökképzés iránt!

BPW-Hungária Kft. Szervezetfejlesztési csoport