Hírek

Gépészmérnök toborzó a Savaria Karneválon

2014.07.05.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja az öt szombathelyi nagyvállalattal – BPW-Hungária Kft., Delphi, Epcos, iQor és LUK Savaria -, valamint az Opel Szentgotthárd Kft.-vel együttműködésben a 2015-2016-os tanévtől elindítja Szombathelyen a gépészmérnökképzést.

A képzésre összesen 80 hallgatót vesznek fel, közülük várhatóan 50 hallgató folytatja duális képzés keretében a tanulmányait.

A képzés nagy előnye, hogy a hallgatók évi 2-szer 12 hetet töltenek a vállalatoknál, így a képzés ideje alatt a szükséges gyakorlati ismereteket is el tudják sajátítani, valamint  ösztöndíjat kapnak vállalattól, amely az egyetemi és egyéb ösztöndíjakkal kiegészítve akár teljes anyagi függetlenséget biztosít a hallgatóknak.

A képzést a szombathelyi Savaria Karneválon külön standdal népszerűsítik az egyetem, illetve a nagyvállalatok képviselői. A stand a Borok utcájában, az Iseum bejáratánál található, péntek 10 órától vasárnap 20  óráig lesz nyitva. A BPW-Hungária Kft. munkatársai pénteken 14-18 óra között, valamint szombaton 14-21 óra között várják a látogatókat .

Szeretettel várjuk a standon a továbbtanulás előtt álló fiatalokat, szüleiket és mindenkit, aki érdeklődik a szombathelyi gépészmérnökképzés iránt!