Események

Egyetemi nyílt nap II.

2017.01.04.
Egyetemi nyílt nap II.

2017. január 25-én, pénteken 13:00-16:00 között nyílt nap lesz a Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi és Műszaki Karán, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az intézmény képzési kínálatával, köztük a duális gépészmérnökképzéssel is.

A duális gépészmérnökképzésben részt vevő vállalatok - köztük a BPW-Hungária Kft. - is képviseltetik magukat a programon, a Forrásközpont Aulában találhatják meg a képzés illetve a vállalat iránt érdeklődők a BPW-H munkatársait.

A vállalat minden évfolyamon 8 duális hallgató gyakorlati képzését biztosítja.

2017. február 1-től a Savaria Egyetemi Központ az ELTE részeként működik tovább, így a most felvételiző duális gépészmérnök hallgatók az ország első számú egyetemén kezdik meg tanulmányaikat szeptembertől. Az ELTE-vel számos új ösztöndíjlehetőség érkezik Szombathelyre, ezekről bővebben itt olvashatnak az érdeklődők: www.elte.hu/campusok/savaria

2017. február 5-ig még lehet jelentkezni a duális gépészmérnökképzés partnervállalatihoz a www.szombathelyigepesz.hu oldalon!
Ne habozz, használd ki a kitolt határidőt, jelentkezz Szombathelyre, tanulj az ELTE-n gépészmérnöknek! A 76.000 Ft-os vállalati juttatáson kívül számos ösztöndíj, remek közösség, minőségi, gyakorlati oktatás, 21. századi infrastruktúra és 10 vállalat vár!


Minőségi képzés, szombathelyi gépész! További információk: www.szombathelyigepesz.hu


Tájékoztató: https://www.youtube.com/watch?v=HbfzngqWy3U