Hírek

A BPW AGRO Hub most már mérlegrendszerrel

2017.08.29.
A BPW AGRO Hub most már mérlegrendszerrel
  • A futóművek futásteljesítménye egy pillantásra áttekinthető
  • Új mérlegrendszer egyszerűsíti a teljesítmény alapú elszámolást
  • Automatikus figyelmeztetés a karbantartási intervallumokra

Szombathely/Wiehl, 2017. 08. 29. --- A BPW mezőgazdasági specialistái továbbfejlesztették az AGRO Hub futómű-számítógépet és egy innovatív mérlegrendszert integráltak bele. A rendszer bemutatója novemberben lesz az Agritechnica kiállításon. A vásárt 2017. november 12. és 18. között Hannoverben rendezik meg, a BPW a 15-ös csarnok E05 standján mutatja be az újdonságait.

A BPW AGRO Hub használatával a mezőgazdasági területeken tevékenykedő ügyfelek részletes áttekintést kapnak a mezőgazdasági pótkocsijaikba épített tengelyek futásteljesítményéről. A rendszer egy érzékelő segítségével mind a napi, mind az összes futásteljesítményt órákban és kilométerekben méri. Újdonság a kiegészítő tengelyterhelés-érzékelők integrálása, amelyek segítségével a jármű üzemeltetője rögzítheti és tárolhatja a pótkocsi tömegét. „Az érzékelők kb. két százalékos pontossággal mérik a pótkocsi tömegét. Manapság számos mezőgazdaságban tevékenykedő ügyfelünk a tömeg alapján számolja el a teljesítményét. A mi új mérlegrendszerünk egy különösen kedvező árú megoldást kínál ehhez”, mondta el Peter Lindner, a cég mezőgazdasági területeken Németországért és a Benelux-államokért felelős értékesítési vezetője.

A jármű használata gyorsan és egyszerűen dokumentálható az adatok a kiértékelésével, pl. hisztogram formájában. Az információkat a BPW AGRO App használatával vezeték nélkül lehet Androidos okostelefonokra, és most már az ISO-Bus kommunikációs csatornán keresztül a munkagép kijelzőkészülékére továbbítani. Így a BPW biztonságos kapcsolatot biztosít a pótkocsi és a vontató között, és lehetővé teszi, hogy a futóművel kapcsolatos információk mindig a gépkezelő szeme előtt legyenek.

Az AGRO Hub egy további előnyt is biztosít: a futómű-számítógép egy figyelmeztető jelzéssel automatikusan figyelmeztet az előzetesen megadott karbantartási intervallumokra, így a pótkocsi üzemeltetése jobban optimalizálható.

A látogatók további információkat kaphatnak az újdonságokkal kapcsolatban az Agritechnica kiállításon, a BPW E05 számú standján a 15-ös csarnokban.

A BPW agrárpiaci tevékenységéről

A BPW-Hungária Kft., amely a BPW Bergische Achsen KG száz százalékban saját tulajdonú lévő leányvállalata, a mezőgazdasági járművek és gépek specialistája a BPW csoporton belül. A vállalat portfóliója a féltengelyektől a komplett tengelyeken át a rugózást és a felszerelt fékrendszert is tartalmazó, 30 tonnát is meghaladó tengelycsoport-terhelhetőségű, vázzal együtt kínált tridem tengelyekig terjed. Magyarországon több mint 1400 munkavállaló készíti a kiváló minőségű, igényes műszaki megoldásokat tartalmazó tengelyeket és futóműrendszereket. Az agrártermékek képviseletét a BPW-csoport világszerte megtalálható tagvállalkozásai látják el.
www.bpwagrar.com

A BPW Bergische Achsen Betéti Társaságról
A BPW Bergische Achsen Betéti Társaság a BPW-csoport anyavállalata. Az 1898 óta működő, wiehli székhelyű családi vállalkozás több mint 1.600 munkavállalóval, akik közül mintegy 120 gyakornok, fejleszt és gyárt komplett futóműrendszereket tehergépjárművek pótkocsijaihoz és félpótkocsijaihoz. A BPW technológiái közé tartoznak többek között a tengelyrendszerek, a féktechnológia, a rugózás és a csapágyazások. Járművek milliói futnak világszerte a BPW által gyártott pótkocsitengelyekkel és futóműrendszerekkel. A járművek gyártói és üzemeltetői számára így szolgáltatások átfogó spektruma áll rendelkezésre, amelyek segítségével gazdaságosabbá tehetik a termelési, ill. szállítási folyamataikat.
www.bpw.de

A BPW csoportról
A wiehli székhelyű BPW-csoport megbízható mobilitási és rendszerpartner a szállítási iparágban, és egy kézből kínál innovatív megoldásokat. A portfólió a tengelyektől a felfüggesztési rendszereken és féktechnológiákon (BPW), a lezárórendszereken és felépítményeken (Hestal), a világítási rendszereken (Ermax) és műanyagipari technológiákon (HBN-Teknik) keresztül a vontatók és vontatmányok számára készült felhasználóbarát telematikai alkalmazásokig (idem telematics) terjed. A BPW-csoport technológiái és szolgáltatásai lehetővé teszik a gazdaságos termelési folyamatok kialakítását a gyártóknál, és lehetővé teszik a legmagasabb szintű transzparenciát a rakodási és szállítási folyamatoknál, így a járművek üzemeltető hatékony flottamenedzsmentet tudnak működtetni. A tulajdonosok által vezetett vállalatcsoporthoz világszerte 60 vállalat tartozik, és a csoport mintegy 6.400 munkavállalót foglalkoztat. www.wethinktransport.de

Kapcsolat:

Vállalati kommunikációs részleg
Sajtóval és nyilvánossággal kapcsolatos ügyek
Nadine Simon
Telefon: +49 22 62 / 78-19 09
Fax: +49 22 62 / 78-49 09 presse@bpw.de

BPW Bergische Achsen KG, Ohlerhammer, 51674 Wiehl, Deutschland

www.bpw.de | www.wethinktransport.de