Hírek

Átadásra került a második BPW Napszekér díj

2019.10.10.
Átadásra került a második BPW Napszekér díj

A BPW-Hungária Kft. 2018 tavaszán írta ki először a BPW Napszekér díj pályázatot, melyre legalább 6 t tengelyterhelésű trailer témakörben írt szakdolgozatot/diplomamunkát készítő hallgatók jelentkezését vártuk.
A pályázat célja olyan tehetséges fiatalok ösztönzése és díjazása, akik a kiírásban szereplő témában innovatív, újszerű, saját ötletet tartalmazó szakdolgozatot/diplomamunkát készítenek.

Idén immár második alkalommal hirdettük meg a lehetőséget a Napszekér díj elnyerésére, melyre két tehetséges fiatal adta be figyelemreméltó dolgozatát, nem kis kihívás elé állítva a 3 tagú Bíráló Bizottságot.
A második BPW Napszekér díjat, az oklevelet és a vele járó jutalmat ezúttal Wittmann Kristóf vehette át, aki korábbi BPW-s duális gépészmérnök hallgatóként február óta vállalatunk munkatársa.


Bízunk abban, hogy Kristóf sikerén felbuzdulva a 2020-as pályázatra sok dolgozat érkezik, és minél több fiatal tehetséget üdvözölhetünk vállalatunknál! A frissített kiírást hamarosan közzétesszük honlapunkon.

Szeretettel gratulálunk Kristófnak a díj elnyeréséhez, és szakmai pályafutásához további sok sikert kívánunk!

További fotók a Facebook oldalunkon.