Hírek

Átadásra került az első BPW Napszekér díj

2018.12.06.
Átadásra került az első BPW Napszekér díj

A BPW-Hungária Kft. 2018 tavaszán írta ki először a BPW Napszekér díj pályázatot, melyre legalább 6t tengelyterhelésű trailer témakörben írt szakdolgozatot/diplomamunkát készítő hallgatók jelentkezését vártuk. A pályázat célja olyan tehetséges fiatalok ösztönzése és díjazása, akik a kiírásban szereplő témában innovatív, újszerű, saját ötletet tartalmazó szakdolgozatot/diplomamunkát készítenek. 

Az első pályázatra két szakdolgozat érkezett, köztük Dóczi Barbaráé, aki a Fejlesztési Központ tesztmérnöke, és munka mellett végezte el a járműmérnöki MSc képzést. A 3 tagú Bíráló Bizottság döntése alapján az első BPW Napszekér díjat, az oklevelet és a vele járó jutalmat Barbara vehette át.

Az átadás fotói elérhetőek a vállalat Facebook oldalán.


Bízunk abban, hogy Barbara sikerén felbuzdulva a 2019-es pályázatra sok dolgozat érkezik, és minél több fiatal tehetséget üdvözölhetünk vállalatunknál!

A második alkalommal kiírt pályázat feltételei elérhetőek a honlapon: http://bpw-hungaria.hu/karrier/bpw-napszeker-dij/bpw-napszeker-dij/ Beadási határidő: 2019. július 31.

Szeretettel gratulálunk Barbarának a díj elnyeréséhez, és szakmai pályafutásához további sok sikert kívánunk!