Hírek

BPW az Agritechnica 2017 kiállításon

2017.11.23.
BPW az Agritechnica 2017 kiállításon

"BPW tengellyel akkor is folytathatja, amikor mások már feladták."

Ezzel a szlogennel képviseltettük magunkat az Agritechnica mezőgazdasági gépészeti világkiállításon, amely november 12- 18. között Hannoverben került megrendezésre és ahol az eddigiekhez képest a látogatások számát illetően rekordot döntöttünk. Nagy örömünkre szolgál, hogy eddig nem tapasztalt kiemelkedő számú potenciális érdeklődő és látogató volt jelen a standunkon. 

Újfent számos, mezőgazdasági járművek és gépek futóműveivel kapcsolatos megoldást állítottunk ki. 

A BPW AGRO Drive hidraulikus segédhajtású tengelyt először Hannoverben mutattunk be a nyilvánosságnak. Ebben a BPW futóművekkel kapcsolatos minden tudásunk megjelenik: a kifinomult tervezésnek köszönhetően a karbantartási munkákat és a fékpofák cseréjét a hidromotorok leszerelése nélkül is el lehet végezni, valamint egyedülálló jellegzetessége a tengelynek, hogy szériálisan előkészített guminyomás szabályozó rendszerek csatlakoztatására alkalmas.

A linkre kattintva megtekinthető a BPW AGRO Drive videó:
https://bpwagrar.com/bpw-auf-der-agritechnika-2017/

Két évvel ezelőtt mutattuk be Hannoverben a BPW AGRO Hub-ot, amely a mezőgazdasági területen tevékenykedő ügyfelek számára lehetővé teszi a futómű futásteljesítményének pontos áttekintését. A szenzorok érzékelik mind az össz-, mind pedig a napi futásteljesítményt. Újdonság, hogy az adatok ISOBUS kommunikációs csatornán továbbíthatók a mezőgazdasági gép kijelző készülékére. Így a futóművel kapcsolatos összes információ egy pillantásra áttekinthető a vezetőfülkében. Más területen is fejlődött a BPW AGRO Hub, szintén újdonság a kiegészítő tengelyterhelés-érzékelők integrálása, amelyek segítségével a jármű üzemeltetője rögzítheti és tárolhatja a pótkocsi tömegét. Az érzékelők +/- két százalékos pontossággal képesek mérni a pótkocsi tömegét.

A linkre kattintva megtekinthető a BPW AGRO Hub animáció:
https://bpwagrar.com/bpw-auf-der-agritechnika-2017/

A BPW-Hungária Kft. Termékfejlesztési és Konstrukciós csapata ismét bebizonyította, hogy a futóművek valamint a high-end connectivity termékek piacán a BPW képviseli az innovációs vezetői szerepet. Köszönjük Nektek!

A BPW kisebb terhelésekhez kifejlesztette a GS 9000 tengelycsaládot, amely a 9 tonnás megengedett tengelyterheléssel optimálisan alkalmazható billenőplatós járművekben, szállítójárművekben és talajmegmunkáló gépekben.
A következő évben tervezünk megjelenni a piacon az ehhez illeszkedő GSLA 9000 kormányzott tengellyel, amely szintén megtekinthető volt az Agritechnica kiállításon, valamint az új N 3411 fékek kifejlesztésével a BPW most már 17 col méretű gumiabroncsokkal szerelt kerekek használatát is lehetővé teszi ennél a tengelycsaládnál.

Büszkék vagyunk rá, hogy a nagy mezőgazdasági gépjárműgyártó márkák mellé felsorakozva, mi is lehetőséget kaptunk az Agroinform által, hogy bemutatassuk a legújabb termékeinket a hazai célközönségnek is.

Bővebb információk a termékekről a https://bpwagrar.com/bpw-auf-der-agritechnika-2017/ oldalon megtekinthetők, német és angol nyelven.

Az Agritechnica kiállításról számokban:

  • 138 országból
  • 2803 kiállító
  • 450.000 látogató (ebből 350.000 Németországból)
  • közel 400.000 m2-en

 

A következő Agritechnica időpontja, 2019. november 10-16., amire szinte a karácsonyi időszak után az újévben el is kell kezdenünk készülni, hogy az idei sikerünket és a nagy érdeklődést továbbra is fent tudjuk tartani.

Ezúton is köszönjük minden egyes kollégánk, munkatársunk elkötelezettségét, kiemelkedő teljesítményét, amellyel hozzájárult ehhez az igazán sikeres, eredményes kiállítási szerepléshez.

Igazán jó volt Hannoverben is BPW-ésnek lenni!