Hírek

Főzőverseny a Családi napon

2017.05.23.
Főzőverseny a Családi napon

Május 20-án, szombaton 11 órakor már lobogott a tűz az első alkalommal megrendezésre került főzőverseny 8 csapatának bográcsa alatt és készült a sertéspörkölt.

A „BPW-Hungária Kft. konyhatündérei” az ajándék kötényükben sürögtek forogtak a bográcsok körül. Többen családtagjaikkal erősítették a kollégákból verbuválódott csapatukat, hogy minél finomabb ételt tálalhassanak a zsűri elé.


A bírálatra 15:00 órától került sor. A 3 tagú zsűri (Vass Tamás Központi logisztika vezető, Horváth József karbantartási koordinátor és Kalmár Attila, a szervező cég képviselője,) szempontjai között szerepelt az ízek és az illatok harmóniája, az étel állaga, egyedisége és tálalása, díszítése, melyek alapján összesen 150 pont volt adható. A 3 bírálónak nem volt könnyű dolga: nagyon ízletes fogások készültek, melyet több csapat is rendkívül ötletesen díszített. A három legjobb étek kiválasztásában azonban mindhárman egyetértettek: a Hamutiprók (123 pont), a Gruppenkochen a’la Agrár (117 pont) és a Fakanál (110 pont) fantázianevű csapatok szerezték meg az első három helyet és értékes csapatépítő nyereményben részesültek.


A bírálás után a csapatok a kollégákkal, barátokkal, családtagokkal együtt jóízűen fogyasztották el a bográcsok tartalmát.


Bízunk benne, hogy a jó hangulatú képek láttán jövőre még több kollégánk kedvet kap a közös főzéshez!


A főzőversenyen készült fotók elérhetők a vállalati Facebook oldalon: https://www.facebook.com/pg/bpwhungariakft/photos/?tab=album&album_id=1544565198900956