Hírek

Új ügyvezető a BPW-Hungária Kft. menedzsmentjében

2017.02.07.
Új ügyvezető a BPW-Hungária Kft. menedzsmentjében

Brumbauer József ügyvezető igazgató – aki 2004 óta áll a vállalat élén – 2017-ben átadja a stafétabotot Mándli Péternek, a BPW-H vevőkapcsolati központ jelenlegi vezetőjének. 

Brumbauer József ügyvezető igazgató a vállalat kötelékében végzett csaknem 14 évnyi eredményes munka után nyugdíjba vonul.
A BPW-csoport vezetősége kiemelt prioritásként kezeli a vezetői utánpótlás biztosítását, így az átadás-átvétel zökkenőmentes lebonyolítása érdekében 2017. év elejétől Mándli Pétert, a vevőkapcsolati központ vezetőjét második ügyvezetővé nevezte ki.
Mándli Péter 1970-ben született, gépészmérnök és közgazdász végzettséget szerzett, 1998-ban csatlakozott a BPW-Hungária Kft.-hez, ahol az elmúlt közel 20 évben egyre magasabb pozíciókat töltött be. 2014 óta a vevőkapcsolati központ vezetője, ez 2017-től kiegészül az ügyvezetői teendőkkel. Az ügyvezetői feladatokat Brumbauer József nyugdíjazásáig ketten látják el.
„Annak érdekében, hogy a vevői elvárásoknak folyamatosan, magas színvonalon meg tudjunk felelni, nagyon fontos, hogy a vezetőváltás ne okozhasson még átmeneti megingást sem az üzletmenetben. A BPW három alapvető értéke a megbízhatóság, minőség és folytonosság. Ennek biztosítása érdekében döntöttünk a hosszabb átmeneti időszak mellett.” – fogalmazott Brumbauer József.

BPW vállalatcsoport

A BPW-Hungária Kft. a németországi BPW Bergische Achsen KG szombathelyi leányvállalata. A vállalat központja a németországi Wiehlben, Kölntől 50 km-re található.
A BPW-csoport haszon- és agrárjárművekbe gyárt futómű-alkatrészeket, futóműveket és futómű-rendszereket.
A vállalatcsoportnak 17 gyártóbázisa van, 50 országban működtet kereskedelmi és szolgáltató képviseletet, és 3200 szervizben biztosítja a BPW futóművek BPW standardok szerinti karbantartását és javítását.


BPW-Hungária Kft.

A több mint 1400 főt foglalkoztató BPW-Hungária Kft. a vállalatcsoport 2. legnagyobb gyártóbázisa, gépjármű-utánfutó futóművek és futómű-rendszerek – aggregátok és azok komponenseinek – gyártásával foglalkozik. A vállalat 2016-ban ünnepelte fennállásának 25 éves jubileumát.
Az agrárgépipari termékek tervezése, fejlesztése a cégcsoporton belül kizárólag a helyi munkatársak feladata, és a vállalat e termékek önálló külkereskedelmi jogát is megkapta az anyavállalattól. 

További információk:

www.bpw.de
www.bpwagrar.com
www.facebook.com/bpwhungariakft