Események

II. Pályaorintációs show és Állásbörze

2017.03.27.
II. Pályaorintációs show és Állásbörze

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vas Megyei Kormányhivatal ebben az évben is megszervezi a II. VAS MEGYEI KARRIERHÉT részeként a PÁLYAORIENTÁCIÓS SHOWT ÉS ÁLLÁSBÖRZÉT.

2017. szeptember 27-én és 28-án – a tavalyi évben jól bevált helyszínen – az Aréna Savariában kerül megrendezésre az esemény, melyen a megye meghatározó munkáltatóinak részvételére számítunk.

A pályaorientációs bemutatókkal több mint ezer általános és középiskolás diáknak, szüleiknek és az érdeklődő felnőtteknek szeretnénk képet adni a szakmák világáról.

Az állásbörze és a kapcsolódó szakmai programok a munkaerőpiac aktuális kérdéseiről, az álláslehetőségekről ad átfogó képet az álláskeresők, állásváltoztatók, valamint a szakemberek számára.

A szervezők a kiállításon való részvétel mellett számos programot is kínálnak a résztvevő cégeknek.

A Karrierhét tervezett programjai között szerepel munkajogi konferencia, női karriernap, HR szakmai program, munkaerőpiaci munkáltatói fórum, szakképzési fórum, és még sok minden más.

További információk: http://www.vmkik.hu/hu/kezdolap/cikkek/ii-vas-megyei-karrierhet-101438

A BPW-H a rendezvény mindkét napján képviselteti magát, sok szeretettel várjuk a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, tanáraikat, szüleiket illetve az álláskeresőket!