Termékek

Nehéz pótkocsi futóművek és futóműrendszerek

 

FUTÓMŰVEK

FUTÓMŰRENDSZEREK

 Agrár pótkocsi futóművek és futóműrendszerek

 

FUTÓMŰVEK

FUTÓMŰRENDSZEREK

 

KOMPLEX FUTÓMŰRENDSZEREK

 

 

  1. Elektronika
  2. Rugózásvezérlés
  3. Vevőspecifikus keretkonstrukció
  4. Futóműtechnika
  5. Rugózási rendszer
  6. Féktechnológia
  7. Csapágyazástechnika
Komplex futóműrendszerek


Fejlesztési Központ

A KÖZPONTRÓL

 

2016. májusában került átadásra a BPW-Hungária Kft. 1000 m2-es fejlesztési központja, amely a különböző futóműkomponensek és futóműrendszerek, funkció- és élettartam vizsgálatáért felelős, illetve helyet kapott egy fékvizsgáló berendezés, ami a jelenlegi és az új fékek fejlesztésének bázisa.

A fékpad segítségével szimulálható egy teljesen megrakott kamion egy fékszerkezetének akár 80 km/óráról való lefékezése is! A fékpad mellett beszerzésre került egy nagyobb szilárdsági vizsgálati pad, amelyen akár egy komplett aggregát is vizsgálható, továbbá egy teljesen új vezérlés, a fárasztó munkahengerek programozására. A megújult részlegen négy fő területen: szilárdsági, járműves és fékpadi tesztek mellett egyéb méréseket (csapágy-, gyártásfelügyeleti és tömítésvizsgálatokat) végezhetnek mérnökeink. 

 

„Fejlesztési központtal erősíti piaci pozícióit a 25 éves BPW-Hungária Kft.” címmel jelent meg cikk a vállalatról az Autopro magazinban 2016. október 11-én.

A cikk az alábbi linken érhető el: http://autopro.hu/beszallitok/Fejlesztesi-kozponttal-erositi-piaci-pozicioit-a-25-eves-BPW-Hungaria-Kft/20382/