Hírek

Új ügyvezető igazgató a BPW-Hungária Kft. élén

2017.06.30.
Új ügyvezető igazgató a BPW-Hungária Kft. élén

Szombathely / Mándli Pétert nevezték ki 2017. július 1-i hatállyal a BPW szombathelyi gyárának ügyvezetőjévé Brumbauer József utódaként. 

Mándli Péter 47 éves, Győrben és Szombathelyen végezte tanulmányait, gépészmérnöki és közgazdász diplomát szerzett. 1998-ban csatlakozott a BPW-hez, és az elmúlt közel 20 évben egyre magasabb pozíciókat töltött be: pályafutását rendelés logisztikusként kezdte, majd 6 évig ügyvezetői asszisztensként, majd ezt követően kontrolling vezetőként tevékenykedett. 2007-től 2014-ig az agrár üzletágat vezette, 2014-től a vevőkapcsolati központ munkáját irányította. 2017 elejétől második ügyvezetője, 2017. július 1-jétől pedig első számú vezetője a szombathelyi gyárnak.

Nős, két leánygyermek édesapja. Szombathelyen él, szabadidejét családja és barátai körében tölti, rendszeresen sportol.

 

BPW vállalatcsoport
A BPW-Hungária Kft. a németországi BPW Bergische Achsen KG szombathelyi leányvállalata. A vállalat központja a németországi Wiehlben, Kölntől 50 km-re található.
A BPW-csoport haszon- és agrárjárművekbe gyárt futómű-alkatrészeket, futóműveket és futómű-rendszereket.
A vállalatcsoportnak 16 gyártóbázisa van, 50 országban működtet kereskedelmi és szolgáltató képviseletet, és 3200 szervizben biztosítja a BPW futóművek BPW standardok szerinti karbantartását és javítását.


BPW-Hungária Kft.

Az 1470 főt foglalkoztató BPW-Hungária Kft. a vállalatcsoport 2. legnagyobb gyártóbázisa, gépjármű-utánfutó futóművek és futómű-rendszerek – aggregátok és azok komponenseinek – gyártásával foglalkozik. A vállalat 2016-ban ünnepelte fennállásának 25 éves jubileumát.
Az agrárgépipari termékek tervezése, fejlesztése és értékesítése a cégcsoporton belül kizárólag a helyi csapat feladata.


További információk:

www.bpw.de
www.bpw-hungaria.hu
www.bpwagrar.com
www.facebook.com/bpwhungariakft